questions and answers

Om Filippa: Hej! jag e tacksam om du svarar på min fråga i ett inlägg! hur många år är hon och har hon någon blogg? snälla svara i ett inlägg döör annnars:)

Svar: Hej! Hon är lika gammal som mig, alltså 14 år. Hon hade bloggen xfilippas men hon tog bort den sen. Hon tänkte göra en ny blogg ett tag , men jag vet inte om hon ska göra det. Om hon gör det kan jag säga till! :)

Om 14: Vad var det i det stora paketet? :D
Svar: Det var ögonskuggspalett. :)

Red leaves: Hejsan! Skulle varit rolig om du gjorde en frågestund och skrev ner ALLLA bloggar du läser i ett inlägg.
Tacksam för svar (gärna i ett eget inlägg)

Svar: Hej! Jo jag kanske skulle kunna göra en frågestund. Men jag är osäker på om jag skulle få många frågor eftersom jag får väldigt lite kommentarer och så just nu , det var mycket mer förr. Men kanske! :)
Jag läseren hel del med bloggar men okej!

linnea,klara,ellen,anna,annaiz,ebba,foki,jonna,kajsa,lina,Lovisa,linn,Linnea,Megapixlar,maja,mathilda,michaela, Madeleine,David,Elsa,Emma,Felicia,Hanna,Helena,Ida,Lina,Linnea,Elin,Ina och Sandra, Steffie,Wilma,wilma,Maja, wilma,lina,moa,elin,naemi,olivia,Hanna,Denise,Cornelia,Isabella,Victoria,Wilma,Anton,Rebecka, Healina,Laura, Michaela,mimi,SannaJohanna.

53 stycken via bloglovin! Det var nog alla. Klicka på ett namn för att komma in på en blogg.  Några av dessa har jag också gjort bloglovin byten med. Sedan så finns det vissa bloggar jag går in på ibland som tex smilinggirls.

Det är bättre om ni frågar via blogresponse nästa gång! :)

Vad tycker ni andra, skulle det vart roligt med en frågestund? :)Kommentarer
Postat av: Linn Bank ♥

För mig är det samma sak! Fick mycket mer kommentarer förr nu får man inte alls lika många :(

2011-10-17 @ 18:51:43
URL: http://linnhs.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback