2012-06-30 / 23:49:00
Seaside

 
Träffade min fina vän Jonna idag. Vi tog några bilder med stor rosa blomma och sen gick vi ner till stranden och badade. Vattnet var jätte skönt och faktiskt inte alls kallt. En mysig dag.
 
Måste säga att det är underbart att bo cirka trehundra meter ifrån havet. Jag bor på en liten grusväg och framför den är det en stor äng och sen kommer havet. På sommaren brukar jag gå barfota tvärsöver ängen ner till stranden och jag ser havet varje dag. 
 
Seaside-The kooks ♫

2012-06-29 / 22:12:00
Window

 
Dessa två bilder fotograferade jag förra sommaren, i juli. Snart ett år sedan. Tänkte ta några nya bilder i mitt fönster idag , men det är rätt mörkt så jag gör det imorgon istället. Det blir bättre ljus då. Tyvärr har min fjärrutlösare vart borta ett tag nu, men det går än då. Har letat och letat, ska fortsätta och leta lite till imorgon. I värsta fall om den inte kommer fram så får jag väl ta och köpa en ny.
 
Här kan ni se hur bilderna såg ut förra året. Utvecklas tycker jag i alla fall att jag har. Testade två olika redigeringar på dessa, vilken gillar ni bäst? 

2012-06-28 / 10:23:00
11 frågor

För ett tag sedan blev jag utmanad av Amanda på att svara på elva frågor. 
 
Om du fick uppfinna en helt ny Ben & Jerry's smak. Vad skulle den innehålla, och vad skulle den heta? Jag vet inte, saknar inte någon speciell smak. :)
 
Vad gör du helst en ledig dag? Åker iväg ganska tidigt någonstans och hittar på något roligt med vännerna hela dagen och skrattar för fullt. Sådana dagar är härliga!
 
Vad skulle du inte klara dig en dag utan? Jag kommer inte på något speciellt faktiskt. Typ mat. Mobilen vill jag ju hälst ha vid min sida varje dag, men jag skulle kunna klara mig utan den också. 
 
Vilken pryl finns till vänster om dig? Berätta lite om den. Mitt vita nattduksbord står till vänster om mig. På det är det en lampa, min lilla blåa väckarklocka, ett glas och en aloe Vera kräm som min kompis lånade härom dagen. Min kära kamera, nikon D3000 står också där just nu. Vi hade våran två årsdag för några dagar sedan. I en slags "hylla" under ligger min borste och två böcker som jag fick i julklapp. Jag är Zlatan som jag håller på att läsa just nu och Elsas värld.
 
Favoritmånad, varför? Sommar för det är varmt, man kan bada, man är ledig och man hittar på så mycket roligt!
 
Största rädsla? Att det ska hända någonting med min familj eller mina vänner.
 
Om du var ett djur, vilket som helst. Vad skulle det vara? En apa tror jag nog. Då skulle jag klättra runt i djunglen och gunga fram i lianer. Det verkar kul, haha! Fast jag skulle vilja leva ute i det fria. 
 
Dagliga rutiner? Jag brukar gå upp och oftast duscha och fixa ordning mig varje morgon när jag har vaknat, men först brukar jag ligga och dra mig lite i sängen. Därför sätter jag alltid alarmet på tidigare än vad jag ska gå upp. Jag väljer alltid kläder dagen innan. Jag kollar instagram flera gånger per dag, beroende! Jag brukar dricka ett glas med vatten innan jag ska sova.
 
Sämsta, verkligen sämsta låt du någonsin har hört? Ingen aning!
 
Beskriv dig själv med ett enda ord? Självständig.
 
Den underbaraste känslan du haft? Kärlek , lycka eller glädje, eller allt på samma gång!

Jag utmanar mina vänner Linnea, Filippa och Klara och sen får alla som vill göra! :) 
Era frågor:


1.Om du skulle välja en talang som du skulle vara bra på , vad skulle det vara då?
2.Om du var tvungen att flytta utomlands till vilket land du vill, vart skulle du flytta då?
3.Favorit plagg?
4.Om du fick byta utseende med vilken person som helst , vem skulle du välja då?
5. Vilken är din favorit film?
6.Om du fick stann
a i en ålder för resten av ditt liv, hur gammal skulle du vara då? 
7.Vad skulle du vilja ha just nu?
8.Beskriv dig själv med ett enda ord?
9.Vad var det senaste du köpte?
10.Har du någon förebild? Och varför den personen?
11.Om du skulle ha en övernaturlig superkraft vad skulle det vara då?

2012-06-22 / 16:06:36
Midsommar afton

Idag är det midsommar och jag ser ut så här. Hoppas alla får en fin dag även om det regnar (i alla fall hos mig) . 
 

2012-06-21 / 00:53:00
Water for elephants

 
 
Tjejen på bilden över, Klara har precis gått hem. Vi hade en liten film kväll och tittade på water for elephants. Jag älskar den filmen , så himla bra! Det är en sån film man kan se om och om igen utan att tröttna. Nu känns det som om sommarlovet har börjat på riktigt. Dagarna flyter på utan att man behöver tänka på någonting. Imorgon ska jag och tjejerna åka till Linneas mormor och morfars hus där vi ska vara och sola och bada, det ska bli mysigt. 
 
 
 Några bilder ifrån filmen. Om ni inte har sett den så tycker jag absolut att ni ska göra det.
 
 

2012-06-18 / 21:31:18
Dagar i Zurich, del två

Här kommer ytiligare några bilder från Schweitz, när vi besökte två av mammas kusiner.
En av kusinen och hennes man bodde i detta fina huset. Vi sov där en natt.
I detta rummet fick vi sova.
De hade två små söta katter. Den ena katten hängde efter mig hela tiden , så gosiga!
Utsikten från deras balkong
Vi gick och köpte blommor till dem. De blev jätte glada, de är så härliga.
Två bilder från när vi gick ut på en promenad och kollade runt.
De tog med oss på en promenad i skogen.
Här är Paul , mammas andra kusin som vi besökte en dag. Har inte så mycket bilder ifrån det.
Här är en liten del av hans fina trädgård.2012-06-16 / 17:17:50
Sommarlov ☀

Några bilder från min skolavslutning. De två nedersta är mobilbilder. Hade en väldigt bra dag med fina vänner. Super roligt var det!  Så härligt med sommarlov, som jag har längtat! Kan inte förstå  att vi bara har två terminer kvar i grundskolan nu och att vi börjar nian till hösten. Vart har tiden tagit vägen? Ska försöka ta vara på tiden med klassen nu innan vi splittras. Men först har vi ett helt sommalov att se fram imot. Känns som om detta lovet kommer att bli riktigt bra.


2012-06-12 / 22:12:36
The time is passing

Gifen behöver lite tid på sig.

Ibland går tiden bara så himla snabbt. Dagarna flyter på och det är snart sommarlov. Bara onsdag kvar och sen är torsdagen där som jag har längtat efter. Det ska bli så skönt! Men det känns ändå konstigt att jag ska börja nian nästa termin... känns inte alls som om det var längesen jag gick i fyran. Det har vart slappt i skolan nu de sista dagarna. Imorgon ska vi åka och bada och vi får lite sovmorgon på köpet. Nu har tiden sprungit iväg igen, klockan är redan över tio. Godnatt.

2012-06-10 / 00:14:18
Picknick

Innan idag köpte jag och tjejerna fika och hade en sen liten picknick på ängen. Vi blev bland annat skrämda av en stor fasan då den flög upp mitt framför näsan på oss. Haha men mycket skratt blev det. Slutade även med lite "slagsmål" som fortsatte med gräs i munnen, halvt söndriga solglasögon och en sten i huvudet (inte allvarligt). Haha ja vad ska man säga? Roligt hade vi i alla fall.

2012-06-09 / 13:17:00
I en annan värld, på en annan planet

För några veckor sedan visade jag min ena surialistiska bild som jag gjorde till ett bild projekt som ni kan se HÄR. Men jag gjorde också denna bilden som jag inte visat. I den här bilden har jag lagt ihop tio stycken olika bilder. Är inte så jätte bra på att klippa in och sånt vilket man kanske ser, det är lite små fel här och där. Jag tänker att detta är på en annan planet, ni ser jorden där borta bland stjärnorna? Och det vita är till att det ska vara en strand.

2012-06-07 / 21:47:44
Konfirmation

Har inte visat bilder från min konfirmation så här kommer några. Jag hade en jätte bra dag med världens bästa presenter! Det var faktiskt mycket roligare än vad jag trodde att konfirmera mig. Har haft många härliga stunder med mycket skratt med en bra konfa grupp. Lägren är också något man sent kommer att glömma.

2012-06-04 / 19:43:31
Backpack

Älskar min fina väska som jag köpte i Zurich! Har länge velat ha en fin ryggsäck och inte bara någon ful och tråkig som inte heller är allt för dyr. Kändes som om vi sprang runt i varenda affär och letade efter en fin ryggsäck. Men tillslut hittade jag en för bara 200 svenska kronor, lagom stor och allt.

2012-06-03 / 19:22:49
Dagar i Zurich

I påskas var jag och mamma i Schweiz. Jag hade egentligen redan redigerat alla bilder men de försvann. Sen har jag inte tagit tag i att redigera alla igen. Men nu har jag äntligen gjort det och här kommer några blandade bilder ifrån resan.
På flyget dit.
Här är mammas moster Elli som vi bodde hos, men vi sov också hos mammas kusin en dag.
En dag åkte vi till Schweiz stösta varehus som låg nära Elli. Vi fikade på starbucks och när vi var på väg hem igen var det fint kvällsljus.
Vi åkte mycket spårvagn.
Vi brukade ta natt promenader i regnet. Det regnade tyvärr nästen varje dag när vi var där.
Påväg till stadens centrum
Denna dagen åt vi glass och shoppade. Detta var den ända gången då vi hade sol hela dagen och runt 20 grader.
På vägen hem från stan lyste kvälls solen så fint på bergstopparna vid sjön och människor satt och tittade ut över vattnet.