2012-05-27 / 19:29:00
Forest

Bilder från min och Klaras fotografering för några veckor sen. Det har vart sommar väder ett tag nu, underbart! Jag har till och med fått lite färg på min bleka kropp. Längtar så till sommarlovet nu! Min kompis smsade innan och frågade om jag ville fota solnedgången, så snart ska jag hoppa på cyklen ner till stranden!

2012-05-20 / 22:26:00
Dreamed of paradise, everytime she closed her eyes.


2012-05-20 / 19:38:00
Underbara sol

En bild på fina Linnea bland vitsipporna
 
Idag har det varit en väldigt varm och skön söndag. Jag har fotat med Klara vid ett fint blommande äppelträd. Jag har också tagit årets första dopp i havet i Sverige. I början var det lite kallt men sen när man vande sig var det riktigt skönt! Nu ska jag och några kompisar åka och köpa glass!

2012-05-17 / 00:36:54
▲Miercoles▲

Jag och Linnea bästämmde oss för att gå ut och fota lite innan idag.

Nu har jag suttit och redigerat en massa bilder, men helt plötsligt bara mitt photoshop stängdes ner och alla bilder och en av mina favorit actions försvann... Men jag har lagt in actionen i photoshop igen , men alla bilder kommer jag att få redigera om. Så nu har jag suttit och redigerat om de här uppe lite snabbt och nu är jag så trött att jag känner att ögonlocken börjar stängas. Idag har jag också cyklat 3 mil med skolan och klippt och slingat håret ljusare, nöjd blev jag! Vi är lediga imorgon och på fredag också , skönt med långhelg!

2012-05-13 / 21:23:31
Home again

Nu är jag hemma ifrån konfa lägret igen! Jag hade jätte roligt! Kuddkrig i mängder, bus, godis, skratt, lite sömn, tidiga morgnar och härliga människor passar in rätt bra. Men det är också rätt skönt att vara hemma igen, borta bra men hemma bäst som man brukar säga! Eftersom det blev lite sömn så är det är nog bäst att jag går och lägger mig nu. Vi har tema veckan i skolan nu så imorgon ska vi dansa afrikansk dans och åka till polisen. Godnatt och sov så gott!

2012-05-10 / 16:53:47
Konfaläger

2 fin, fina webbkamera bilder på mig just nu. Ville bara säga att det kommer stå tomt här tills på söndag för jag ska nämligen på konfirmations läger. Det ska bli skoj! Nu måste jag gå, ska va utan för kykan snart där bussen går mot campingen vi ska bo på. Vi hörs när jag är hemma igen!

2012-05-07 / 08:11:00
wood-anemones


Två "detalj" bilder från fotograferingen med Linnea bland alla vitsipporna. Jag har haft några till fotograferingar den senaste tiden så jag har massa nya bilder, + att jag inte visat bilder från Schweiz än. Jag måste bara hitta tid för att redigera alla. Men nu, tillsammans med lite fin musik så måste jag tyvärr ta upp so boken och plugga till provet om Islam imorgon.

2012-05-06 / 19:59:00
Tryck F5

 
 

Sådär ja! En helt ny design.Hoppas ni gillar den! Nu ska jag faktiskt försöka blogga lite flitigare igen. Det känns som om min blogg har vart halv död sen typ , januari?! Det känns ialla fall som det. Jag kan inte lova någonting, men jag ska ialla fall försöka få bloggningen lite som en vana igen.