2012-10-29 / 21:49:00
Summertime

 
 
Eftersom jag knappt bloggade någonting i somras så har jag en massa bilder där ifrån som varken redigerats eller kommit upp på bloggen. Denna dagen var nog en av sommarens bästa dagar, vi hade så himla roligt. Nu när jag tittar tillbaka saknar jag denna tiden lite. Men imorgon ska jag och tjejerna åka upp till Stockholm. Det ska bli hur roligt som helst!

2012-10-23 / 20:33:03
Autumn

Utanför mitt fönster håller allt grönt på att färgas rött, gult och orange. Tycker det är riktigt fint så jag var bara tvungen att gå ut och ta några bilder när solen tittade fram bakom molnen.

2012-10-17 / 17:53:00
Library


 
Det var många som tyckte om bilden på biblioteket i förra inlägget, så här kommer tre stycken till. Oturligt nog märkte jag att min externa blixt hade gått sönder när vi väl var på plats på biblioteket för att fota, men det gick bra med den inbyggda också.
 
Jag har gått vidare i Majas fototävling vilket är super kul. Man kan bland annat vinna ett presentkort på 1000 kr på en  kamda.se. Eftersom att jag nu är desperat över en ny blixt skulle det inte sitta helt fel. En stor bamsekram till er som redan har röstat! Ni som vill får jätte gärna rösta på mig HÄR. Mitt bidrag är nummer 1.

2012-10-15 / 16:00:00
And we start here

Nu är jag tillbaka och ska börja blogga igen. Som sagt kommer det bli en hel del ändringar och jag kommer inte att blogga varje dag. Nu ska jag bara sätta in den nya designen. Hoppas ni kommer att gilla det. 
 
Här är några fotografier från några av mina senaste fotograferingar.
 
 

2012-10-09 / 22:30:00
Long time, no see

Nu var det himla länge sen jag hörde av mig här, alldeles för lång tid har passerat. Varför? Jo jag var inte alls nöjd med min blogg och när jag inte var nöjd tyckte jag inte att det var roligt så enkelt var det. Om jag ska blogga vill jag ha en blogg jag är nöjd med så att det blir roligt att blogga. Jag kom ingen vart, jag tappade insperationen,förlorade läsare och att tillslut blev det inte längre roligt att blogga. Jag hade planer på att bara njuta av sommarlovet och starta upp bloggen till höst igen om jag kände för det. Jag vill inte känna mig tvingad till att blogga för då vet jag att jag kommer att förlora inspirationen igen och igen. Vi får se hur detta går just nu är jag rätt inne på att starta upp bloggen igen men med rätt så stora förändringar. Men jag ska inte lova för mycket nu. men jag kommer tillbaka när jag är redo. Om det blir imorgon eller om en månad det får vi helt enkelt se. Så länge har jag startat en  flickr  där jag kan publicera mina foton som ni hitta Här, jag heter Lovisasolkvint där. 
 
 
Det är fotot antar jag att ni som följt mig ett tag har sett ett antal gånger. Men jag är nöjd med detta så därför tänker jag vara med i en fototävling där temat är en bild du är riktigt nöjd med. Tävlingen hålls av  fotogeniquee.blogg.se och man kan vinna fina priser från sheinside.com och kamda.se. Kamda säljer olika kamera tillbehör som tillexempel blixtar, objektiv och mycket mer. Du hittar tävlingen Här