2013-04-24 / 21:30:08
summer breeze

Dessa bliderna får mig att längta till sommaren, även om de är fotade för bara någon vecka sedan. Sommarn får gärna skynda sig lite! Längtar efter sommarlovet och allt som har med sommarn att göra. Men tiden går fort! Känns så konstigt att jag skutar nian i år också, sen är det gymnasiet som gäller. På tal om gymnasiet så kom jag in prenumelärt på mitt första val, natur estet dans vilket såklart känns väldigt bra!
 
Imorgon ska vi ta spexfoto i skolan vilket ska bli roligt. Jag och min pojke ska vara ett brudpar haha! Till och med fixat blommor och allt! Just nu är väldigt trött och känner att det har blivit lite för sent de senaste dagarna, så nu säger jag godnatt! ♥

2013-04-14 / 15:35:55
Spring


 
Det här med bra uppdatering kan jag erkänna att det aldrig vart min starka sida, tyvärr. Det blev en liten bloggpause nu som ni kanske har märkt.. Annars flyter allting på och jag är väldigt glad just nu! Att det har blivit vår gör inte saken sämre heller. Roligare att fotografera då också, dessa bilderna är från en snabb fotografering med Klara i förra veckan.