Tempel tur

Tänkte visa er lite bilder från Egypten. Vi var på en tempel tur en dag, vilket var väldigt häftig och intressant. Har alltid tyckt att Egyptens historia är väldigt fascinerande. Jag skulle gärna vilja besöka pyramiderna någon gång i framtiden också.
 
Knäppte denna bilden på ett buss stopp påvägen till det första templet som vi besökte. Det var kille som gick ut ur bussen för att fota, men då krävde de massa pengar. Lyckades ta den här bilden genom bussrutan istället.
Påväg in i Karnaktemplet.
Det var inte bara jag  som sprang runt med kameran i högsta hugg. Det skulle vart himla häftigt att ha en riktig fotografering där inne.
Vi åkte båt över Nilen.
En man som gick efter bussen i hopp om pengar. Det var det väldigt många som drog i eni för att de ville att man skulle köpa deras grejer och skrek Shakira, Shakira när man gick förbi för att få deras uppmärksamhet. Det var till och med en kille som kom fram när vi skulle hoppa på bussen och frågade om min syster ville gifta sig med honom haha.
Dessa bilderna är från Hatshepsuts dödstempel. Det sägs att hon var den första kvinnan som styrde över ett folk.
 
Det sista stoppet var vid en affär där de tillverkade saker av sten. Vi var i konungarnas dal också, men man fick tyvärr inte ta kort inne i gravarna, men det var riktigt häftigt! 

Kommentarer
Postat av: alma

ååh så himla fina och häftiga bilder!!

2013-11-11 @ 19:56:24
URL: http://almawiola.blogspot.com
Postat av: Alma

Superfina bilder!

2013-11-11 @ 20:03:23
URL: http://photoab.blogg.se/
Postat av: Emilia

så vackra bilder!!

2013-11-11 @ 22:35:35
URL: http://eewmiliaa.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback