2013-09-14 / 19:04:34
The tan may fade, but the memories will last a life time

 
 Från en av de häftigaste dagarna i mitt liv. Tagen i Egypten påväg ner från toppen av Sinai berget, januari 2012.
 

Skulle sitta fint med en resa just nu, bara komma bort härifrån för ett litet tag. Ser väldigt mycket fram emot Indien resan under jullovet.


2013-09-09 / 21:47:00
Fototips- Skuggor

 
Tänkte dela med mig av ett litet tips för er där ute som gillar att fota.
 
Ljuset i en bild är superviktigt och det tänker jag hela tiden på när jag fotar. En annan sak som jag brukar använda mig av är skuggor. Personligen tycker jag det kan bli riktigt snyggt om man får till skuggorna bra. För att det ska bli bra gäller det dock att skuggorna inte blir störande utan mer som en snygg effekt i bilden. Ett tips kan va att man skuggar hela ansiktet men har ljus på ögonen som på den första bilden i detta inlägget.
 
 Jag bruka använda mig av direkt solljus och sen någonting som tillexempel ett träd eller en korg (som den sista bilden) för att få skuggorna. Man får testa sig fram helt enkelt! Det finns inga gränser utan låt kreativiteten flöda! :) 
 
 
 

2013-09-01 / 21:52:02
Hapiness

 
Var med i varbergsfotomaraton och jag vann ett pris för fjärde året i rad. Verkligen jätte roligt! Fem priser har jag samlat på mig på dessa fyra gångerna. I år kom jag tvåa i temat lycka med bilden här över. Jag såg dessa två barnen sitta och leka jag frågade om jag fick ta ett foto när de lekte. Utan att jag behövde säga någonting tog flickan tag i hans kinder för ett stort leende och det blev ett perfekt foto för temat lycka! Jag är väldigt nöjd att jag lyckades hamna bland topp tio av 500 bilder. Vann ett presentkort på audiovideo och en bok. I år hade de iallafall bytt bok för annars skulle jag ha fem stycken likadana liggandes här hemma haha! För er som är nyfikna på vad denna tävlingen går ut på kan klicka här.
 
 Idag har jag spenderat denna höstiga och blåsiga söndagen med världens finaste. Perfekt avslut på denna helgen! Imorgon står spanska, matte, jazz och balett på shemat. Godnatt!