2014-08-19 / 21:30:00
Nikon D7100

 Nikon D7100 + 50 mm 1,4
 
Säg hej till min nya Nikon D7100! Kände att min nikon D3000 började bli lite sliten och att det började bli dags för en uppdattering, så jag slog till och oj vilket lyft! Kvaliteten är mycket bättre och jag är super nöjd med köpet. Dessutom kan den också filma! Mina senaste dagar har varit väldigt mysiga och jag har haft ett bra avslut på sommarlovet, fullt med fotograferingar såklart med den nya kameran. 

Idag började jag även år två på naturestet dans. Önskar att jag kunde säga att jag peppad, men egentligen skulle lite fler sommarlovsdagar inte alls sitta fel.
 
 

2014-08-12 / 00:32:39
Blue

 
Från en spontan, kall och kort fotografering i vintras. Har inte riktigt bestämmt mig för vad jag tycker om dessa bilder ännu.
 
Idag har jag exakt en vecka sommarlov kvar. Vart tog sommaren vägen egentligen? Det har gått alltför snabbt. Trots mycket jobb har jag ändå fått gjort mycket roliga saker också, och nästan hela min bucketlist är genomförd. Jag har också gjort en lista med alla bra händelser från denna sommaren, så att jag kan titta tillbaka och inse att jag faktiskt hittat på en hel del, även fast det inte alltid känns som det.