2015-11-19 / 17:23:35
Jobbskuggning

En favorit från Indien. Här besökte vi en marknad vid havet. 
 
Hej på er! 
 
I veckan har jag jobbskuggat (prao) hos en jätteduktig fotograf här i Varberg som heter Karin Linde. Det har varit lärorikt att se hur hon och hennes team jobbar. Om ni bor i Varberg tycker jag absolut ni ska ta er till hennes studio på bruket på lördag då det är drop in fotografering, gratis! Ta med en kompis/familjemedlem/parter och få en fin bild tillsammans. Själv ska jag dra med mig min pojkvän. 
Fick testa att fotografera fina Laura i studion igår också. Första gången jag fotat i en studio.
 
Vi satte upp mitt tyg från Indien, så förmodligen kommer detta vara bakgrunden på lördag.
 

2015-11-03 / 10:23:00
Bye India

Hennatatueringar pryder nu mina armar. Dock är det inte en svart henna (svart henna kan vara farligt och är onaturligt) utan den har nu färgats röd.
 
Godmorgon! Vaknade redan vid 5.30 på min lediga dag på grund av jetlag. Nu har jag sagt hejdå till Indien för den här gången och ligger just nu i soffan hemma i Varberg igen. Jag har i haft en fantastisk resa! Jag har tränat yoga, badat, surfat, varit på marknad, myst med pojkvännen och druckit mängder med goda juicer, samtidigt som jag upplevelt massor. Samhällsklyftorna där är enorma och Indien är väldigt annorlunda från Sverige. Indien har fått mig att inse hur lyckligt lottad jag är. 
 
Nu ska jag ta mig till affären för att hämta ut mitt körkort som kommit på posten medan jag var borta, wiho!