2012-01-25 / 16:55:27
Komedianten


Nikon D3000+50 mm 1,4

Just nu sitter jag på komedianten med några vänner.  Och jo, jag vet att min blogg är dålig just nu. Jag har lite blogg torka... Men snart är jag klar med den nya designen och kommer sätta igång med bloggningen på riktigt igen!

Ett stort grattis till blogg läsaren Sandija som fyller 17 år idag! Hoppas du får/har haft en riktigt awesome dag!
>http://kwieien.blogg.se/<


2012-01-24 / 22:12:21
Tävlar om ett iphone skal

Jag är med i Davids tävling där man kan vinna ett iphone skal i från iphoneskal.se

Motivering: Jag har precis fått min iphone. Jag kunde börja andvända den igår kväll. Idag har jag vart på Gekås och köpt ett gummi skal för 30 kr. Men jag skulle gärna vilja ha något mer skal att byta med och något som skyddar mer och ja, jag har inte så mycket egna pengar just nu så det skulle vart bra att vinna ett. Jag vill ha det här. Både min mamma och pappa har ett sånt skal och det är smidigt och bra eftersom det skyddar bra till och med över skärmen!

2012-01-19 / 21:30:38
Iphone 4

Nikon D3000+50 mm 1,4+ nissin speedlite Di466

Igår  var jag iväg med min pappa och köpte min iphone! Men jag har inget simkort än så det dröjjer lite till innan jag kan börja andvända den.

Följ mig via instagram , heter Lovisasolkvint där. Ni kanske undrar hur jag kan ha instagram utan en iphone? Jag kunde ha instagram på min gammla mobil men jag kunde inte ladda upp bilder. Men om jag ska ladda upp en bild så lånar  jag mammas om hon inte andvänder den, hehe. Men nu har jag snart en egen , lycka!

2012-01-17 / 20:51:27
Happy girl!

På denna bilden ser ni en del av stranden och bryggan där vi brukade hoppa i och bada i Egypten.

Och vet  ni vad? Jag ska fa en iphone imorgon för min lilla experia bara la av. Efter en deal att jag inte behöver ha en iphone 4 S, att jag skippar mina converse jag skulle fått, att jag betalar 1000 kr själv och att jag ska vara mycket försiktig om den. Så blev det en vit iphone 4. Happy girl!

2012-01-16 / 22:18:46
sex saker du inte visste om mig

1.En höjd rädd liten Lovisa i eiffeltornet med min söta lilla sköldpadds kamera väska/2. jag och min kära kamera /3. En suuuuper god mörk choklad/4. Ett självpoträtt på mig.

•jag älskar chocklad , både mörk och ljus. Den tar snabbt slut här hemma av familjens två choklad monster!( jag och pappa)

•Ett tag när jag var liten trodde jag att mamma och pappa visste allt i världen. De försökte förklara för mig att det inte var så , men jag trodde fortfarande att de visste precis allt, haha!

•Jag gillar att läsa, speciellt spännande böcker men jag läser allt för sällan

•Jag älskar att resa och upptäcka saker, det är typ det bästa som finns!

•Jag vill bo och jobba utomlands. Enligt mitt horoskop ska utlandet betyda mycket för mig.Jag vet inte om det stämmer , men man kan ju alltid hoppas!

• Jag har en liten hemlig dröm om att bli forskare, kanske typ naturforskare, forska om människohjärnan eller rymd forskare tycker jag verkar rätt roligt ändå!

2012-01-15 / 20:06:14
Collage

Nikon D3000+50 mm 1,4

Hade inget för mig så jag satt och gjorde detta collaget precis. Jag har inte visat någon av de här bilderna förut!

2012-01-15 / 17:31:04
Sunlight

En bild jag tog på stranden i Egypten.  Jag har inte bloggat speciellt bra de senaste dagarna. Det beror på att jag har vart med kompisar och hållt på min nya bloggdesign! Har tröttnat lite på den jag har nu och jag känner för en liten förändring. Den kommer bli ljusare också , vilket jag tycker är skönt för min är så mörk. Nu ska jag fortsätta att redigera bilder! :)

2012-01-12 / 22:22:57
Mer från Egypten


Här kommer några bilder ifrån resan. På den andra bilden ser ni vägen vi brukade gå ner till stranden.
Jag har suttit nu i stort sett hela kvällen och pysslat i photoshop. Effektivt om man har tråkigt men jag har suttit här lite för länge... Jag som skulle gå och lägga mig extra tidigt, men som vanligt blir det inte som jag har tänkt utan jag fastnar vid datorn istället, hehe. Men nu ska jag faktiskt ta och bege mig , vi ses! :)

2012-01-11 / 21:43:55
Jag är hemma!

Fyra blandade bilder ifrån resan. Jag kom hem måndag kväll och då gick jag direkt och lade mig och sen var det bara att gå upp till skolan nästa morgon.

Resan var helt underbart! Vattnet var också helt underbart, alla fina fiskar och korallrev. Men det bästa av allt var faktiskt våran tripp till Egyptens näst största berg,moseberget. Det var nog det häftigaste jag gjort, helt klart en upplevese som jag sent kommer glömma. Jag kan berätta mer om det i ett annat inlägg. Jag har en hel del nya bilder att visa! :)

2012-01-01 / 20:43:47
Goodbye sweden

Nu ska jag alldeles strax gå och lägga mig, eftersom jag måste gå upp halv 4 inatt och sen bär det av till Egypten! Det ska bli så grymt kul! Jag kommer inte blogga när jag är där nere så vi ses när jag är hemma igen.
Självklart åker kameran med och jag kommer förmodligen hem med en massa nya bilder. Vi kommer också kunna filma och ta bilder under vattnet eftersom pappa har köpt en sånt där undervattens skydd till hans kamera.

Ha det bäst så ses vi om en vecka!