2012-11-25 / 17:33:07
Young Hearts
 

2012-11-24 / 15:01:00
Pale cheeks and red lips

En porträtt serie från en helg i september då jag och min fina syster bestämde oss för att gå ut och fotografera. De har legat bort glömda i mapp och jag har inte redigerat dem förens idag. 
 
 I Onsdags kom jag hem från Bangkok. Vi har haft det hur bra som helst! Farfar operation gick jätte bra och man tror att han får åka hem snart.
 
Har aldrig sett ett sånt fint sjukhus innan. När man kom in genom den ena ingången så stog det en svart flygel på en röd matta på det stora marmor golvet. Om ingen spelade var det överdratt med ett rött sidenestyg. För att komma upp på en högre våning kunde man bland annat ta en spitaltrappa upp med massa växter på sidorna. Sen fick farfar service av personalen som fixade till så att allt var perfekt nästan hela tiden. Det var som hämtat ur en film, sjuksystrarna hade kjol och håret uppsatt i en såndär "sjuksyster hatt". Annorlunda från de sjukhus jag vart på innan.
 

2012-11-18 / 10:31:00
Travel

 
Några nattbilder från Egypten i januari. Egypten var en så himla fin resa. Höjdpunkten var helt klart när vi vandrade uppför Sinai berget mitt i natten, vad häftigt det var! Men de kan ni få se bilder på i ett annat inlägg någon gång, har några opublicerade godbitar därifrån.
 
Detta är ett tidinställt inlägg så när detta publiceras är jag i Bangkok. I skrivande stund, alltså innan detta publiceras, fem dagar tidigare, så ska jag alldeles strax gå och lägga mig. Imorgon väntar en resa på 15 timmar innan vi når vårat mål, Bangkok. Nu är jag riktigt spänd inför de kommande dagarna, men allt blir säkert bra. Hoppas ni har det bra. /L

2012-11-11 / 20:07:00
Daddy


 
Regnbågs bilderna tog jag på min pappa i köket idag. Den sista bilden är när jag precis fått min macbook från skolan och den andra är från en av alla Spanien resor. Många fina minnen har vi skapat, min pappa och jag. Just nu håller min biljett på att bokas till Bangkok. Min farfar ska opereras och ligger på sjukhus där. Först så skulle bara pappa åka själv, men nu är det bestämt att jag också ska hänga med. Att åka till Thailand är spännande, men att farfar ligger på sjukhus är inte lika roligt. Vi får hoppas att operationen går bra. Jag och pappa åker redan nu på Onsdag. Min faster och kusin kommer också att åka dit. 
 
Jag är så lyckligt lottad att jag har en sådan fin pappa. Grattis på farsdag, världens bästa pappa är du! ♥

2012-11-07 / 20:41:07
Sunshine


Dessa bilder fotograferade jag med min vän Ellie i sommras. Vi hade ingenting att göra så vi bestämmde oss för att gå ut och fotografera lite. Jag ville ha olika reflektioner i bilderna så vi tog fram allt vi hittade som kunde ge fina reflektioner. Tyg, tröjor, en hatt och en korg använde vi oss av tillsist. Sen sa jag åt henne att ställa sig under ett träd också, in ser relultatet av det på bild två.

2012-11-03 / 18:38:00
Stockholm

Jag kom hem från Stockholm i förrgår.Det var roligt och jag hade en fin tid där uppe med vännerna. Vi övernattade två nätter hos min kompis farmor och det blev en del shopping såklart. Jag hade med mig kameran, här kommer det första bilderna ifrån vår lilla resa.
 
Här väntar vi på tåget till Göteborg där vi sedan ska hoppa på ett annat tåg mot huvudstaden.
Sitter och väntar på att tiden ska passera på den röda bänken vid Espresso house
På tåget till Stockholm. Efter ungefär fyra timmar var vi äntligen framme!