2013-02-19 / 22:53:06
Egypt, december 2012 
I fredags fick jag sportlov. När alla gick hem fredag eftermiddag var den stunden man borde känna sig glad. Istället gick jag runt med en klump i magen. Alla mina närmsta vänner förutom en skulle åka utomlands. Tre till Italen för att åka skidor och en till Egypten. Än så länge har lovet vart ganska bra ändå, men saknar mina soulmates. Men vi får hoppas att de har det bra! Bilderna i detta inlägget är från när jag var i Egypten i december, alla från sista dagen. Saknar det så!
 

2013-02-15 / 23:25:00
Svart och vitt

 
Jag är med i en fototävling hos Maja med denna bilden. Temat är svartvitt och man kan vinna ett presentkort på sheinside.com!
 
Förresten ledsen för dålig uppdatering. Har iallafall bytt till en ny header nu äntligen, tyckte det andra såg lite tråkigt ut. Hoppas ni gillar det!

2013-02-03 / 18:48:14
Ellie


 
Länge sen jag skrev här, ledsen för det. Dessa bilderna tog jag på Ellie i fredags. Ner med rullgardinen och fram med blixten, woliá! Så blir det nästan som en liten studio! Ellie är ju så himla fin också. Kom på nu att jag aldrig har sagt det, men i november köpte jag en ny blixt för min andra gick sönder. Passade på att köpa en lite bättre, lite dyrare och lite större. Nu mera är jag ägare av en Nissin speedlight Di622, love it!