2013-06-28 / 20:30:00
Natural

 
Idag har det äntingen vart fint sommar väder och jag har lyckats få solbrända kinder. Älskar dagar som dessa!
 
Dessa bilderna är från en annan solig sommarkväll, då jag inte hade något att göra så jag gick ut och tog lite självporträtt. Ville bara kika in här och göra ett snabbt inlägg innan jag sätter mig på cyklen och trampar ner mot stranden. Ska träffa kompisar och spela lite beach volleyboll. 
 
 
 
 
 
 

2013-06-23 / 23:12:00
forest

 
hoppas ni alla haft en bra midsommar! Denna kväll packade jag ihop en glömd midsommarkrans och kameran för att göra en spontan fotografering med Klara i skogen. Här ovan har ni ett litet smakprov som jag redigerade lite snabbt innan jag cyklade till pojkvännen. Jag  ska sova här inatt, alltid lika mysigt. 
 

2013-06-16 / 13:47:00
Underbart

 
 
För jag har slutat nian! Lite sorgligt, men har trots allt gått på denna skolan i hela tio år nu. Och åh vad roligt och spännande det ska bli att börja gymnasiet! Men först...
 
 SOMMARLOV! Det kan beskrivas med ett enda ord- Underbart

2013-06-11 / 23:00:00
Early spring

 Bilder ifrån våren.
 
Idag har jag cyklat in till vallen med klassen, myst med pojkvännen, fixat för klassfesten, Spelat innebandy, vart trött och varit glad... Nu är jag extremt trött, jag ska jag äta lite, borsta tänderna, släcka lampan och säga godnatt. ♥

2013-06-08 / 10:31:53
Sommar ♥

 
Hej igen bloggen! 
 
Jag vet att jag är usel på att hålla igång bloggen och upptatera. Nu var det mer än en månad sen jag publicerade ett inlägg senast och jag tappar bara mer och mer läsare. Men jag saknar faktiskt bloggen och tänker därför börja lite smått igen. 
 
Mycket har hänt under denna tiden, jag har bland annat vart i stockholm och kollat på Beyonce, vilket var hur grymt som helst! Sommaren har verkligen kommit nu och jag slutar nian på torsdag (!) Känns helt underbart med ett helt sommarlov framför fötterna på mig.