2013-11-17 / 14:22:23
Imperfection is beauty

 
 Igår fotograferade jag Ellie. På den senaste tiden har jag känt min utveckling stått rätt still. Jag har tittat på andras superdupersnygga bilder och jämfört med mina egna och tänkt vad dålig jag egentligen är. Wrong, wrong. Jag borde egentligen jämföra med mig själv, kolla tillbaka på bilder som jag tagit och se att jag faktiskt blivit mycket bättre. Förut kunde jag verkligen känna hur jag utvecklades nästan varje dag. Jag behövde inte ens gå ut och fota, utan jag kunde hitta på nya ideer i mina tankar och ändå känna den där lilla utvecklingen. Igår kände jag äntligen det igen, det som är så svårt att förklara med ord. Nu är jag sådär super sugen på att fotografera mer bilder. Jag har inte lika mycket tid till det som innan vilket är synd. Just nu vill jag bara fota och känna att det går uppåt. Tyvärr måste jag istället skriva klart ett engelska och ett svenska arbete som ska vara inskickat idag.
 

2013-11-11 / 17:51:00
Tempel tur

Tänkte visa er lite bilder från Egypten. Vi var på en tempel tur en dag, vilket var väldigt häftig och intressant. Har alltid tyckt att Egyptens historia är väldigt fascinerande. Jag skulle gärna vilja besöka pyramiderna någon gång i framtiden också.
 
Knäppte denna bilden på ett buss stopp påvägen till det första templet som vi besökte. Det var kille som gick ut ur bussen för att fota, men då krävde de massa pengar. Lyckades ta den här bilden genom bussrutan istället.
Påväg in i Karnaktemplet.
Det var inte bara jag  som sprang runt med kameran i högsta hugg. Det skulle vart himla häftigt att ha en riktig fotografering där inne.
Vi åkte båt över Nilen.
En man som gick efter bussen i hopp om pengar. Det var det väldigt många som drog i eni för att de ville att man skulle köpa deras grejer och skrek Shakira, Shakira när man gick förbi för att få deras uppmärksamhet. Det var till och med en kille som kom fram när vi skulle hoppa på bussen och frågade om min syster ville gifta sig med honom haha.
Dessa bilderna är från Hatshepsuts dödstempel. Det sägs att hon var den första kvinnan som styrde över ett folk.
 
Det sista stoppet var vid en affär där de tillverkade saker av sten. Vi var i konungarnas dal också, men man fick tyvärr inte ta kort inne i gravarna, men det var riktigt häftigt!