2013-10-30 / 10:32:00
Evelina Östling

 
Nu är det äntligen höstlov och jag har mycket roligheter att se fram emot! Som halloween tillexempel, älskar halloween. Jag har bokat upp mig varje kväll nu fram tills lovets slut, men det är roligt!
 
Det blev många fina bilder från denna fotograferingen med Evelina, men det är dessa som jag har hunnit redigera än så länge. Hon passar så bra in bland höstfärgerna! Detta är tyvärr faktiskt den enda höst fotograferingen jag har hunnit ha. Skulle önskat att jag tog lite mer bilder bland de fina löven och färgerna som blåste bort med stormen.
 

 
 
 

2013-10-17 / 13:33:00
Him

 
Idag ligger jag hemma i sängen och är sjuk. Eller faktiskt inte bara idag, utan hela den här veckan. Usch! Jag har inte vart såhär sjuk på länge. Jag valde inte direkt den bästa veckan att bli sjuk på heller. Jag har missat två prov och antagligen ligger jag efter i det flesta andra ämnen också. Så idag ska jag tvinga mig själv upp ur sängen för att ta tag i den stora högen med skolarbete. Den kommer tyvärr inte att försvinnna av sig själv.
 
Bilderna är från när jag och Calle var ute och fotade. Fick tvinga honom att hänga med ut på den fotorundan, men resultatet blev ju bra iallafall. Vi hinner inte träffas alls lika mycket länge, saknar honom. ♥

2013-10-07 / 21:48:00
Laura Kvist

 
 
Två bilder från en fotografering med fina Laura (klick,klick). 
 
Ledsen att det ståt tomt här den senaste tiden, men finner ingen tid till att redigera bilder, fota och blogga även om jag skulle vilja. But I will try. För mig går det inte på tio minuter, jag är väldigt petig när jag redigerar bilder så kan sitta i flera timmar, haha! Imorgon har jag iallafall bokat upp en fotografering med Ellie. Måste passa på att fotografera nu innan de fina höst färgerna försvinner.