2016-02-16 / 20:57:59
Från ett färgstarkt Indien

 
 
En bild jag tog under yogaresan till Indien. Här besökte vi en hippiemarknad.
 
Kom nyss hem från ett svettigt hotyogapass, älskar det! Det är jobbigare än vad man tror och svetten bara rinner. För er som vill testa på har yogainstitutet snart öppethus i Varberg och Halmstad. Snart öppnar pappa en studio i Helsingborg också och då ska jag vara på plats med kameran.

2016-02-12 / 22:51:00
Birthday brunch


 
 
Pannkakor, croissanter, frukt, chia bowl, frallor, rawfood bollar osv osv.. Vi överraskade Amanda med en födelsedags brunch innan skolan. Matkoma delux haha!!
 
Solen har strålat över Varberg hela dagen så jag och Klara bestämde oss för att ta en prommenad och ta några fotografier. Här ovan ser ni ett smakprov. Dock visade termometern bara 1 ynka plusgrad, stackarn som stod barärmad haha... Vad gör man inte för lite fina bilder?
 

2016-02-09 / 13:10:00
Dreaming of...

 
 
 Drömmer om solkysst hud, sand mellan tårna, saltvatten och surf i solnedgången. Åhh...
Dessa bilderna är från underbara Sri Lanka.

2016-02-05 / 17:38:00
Amanda Wånggren

 
 
När jag köpte ett nytt objektiv i höstas ville jag självklart testa det så snabbt som möjligt, därför ställde Amanda upp på några porträtt.
 
Nu måste jag rusa då skidglasögongen och festoutfitten ska plockas fram. Ska nämnligen fira en kompis som fyller 19 och på Oscars ikväll vankas det "after ski party"!

2016-02-04 / 11:03:00
Good morgning

 
Mysigt att vakna upp till ljudet av tassar mot sovrumsdörren. Någon ville komma in och pussa mig godmorgon. ♥
 
Solen lyser idag och jag känner mig äntligen lite pigg! Jag har inte varit i skolan sedan förra torsdagen på grund av sjukdom, men ska snart sätta mig i bilden dit igen. Gick ut i morse och tog macro bilder på frosten, det var väldigt längesedan jag fotade macro.
Förresten ser ni blommorna på bilden? Igår kom min pojkvän och överaskade mig  blommor och varsin semla till oss vilket gjorde min dag hundra gånger bättre. Hoppas ni får en fin dag!