2016-11-03 / 21:42:53
När livet rullar på

Oj, vad mycket som har hänt i mitt liv sedan jag kikade in här sist! Jag känner mig nästan som en ny människa.
För att uppdatera er lite tänkte jag gå igenom de viktigaste händelserna i mitt liv.
 
Vi börjar med bal och student som redan känns som en evighet sedan. Jag gick i skolan för ett halvår sedan? Det är en konstig tanke. 
 
Balen som man gått och kikat på i alla år, diskuterat klänningar och frisyrer. Nu var det min tur att visa upp mig under tåget ned till Societen. Väl inne på Societen vankades det trerätters och fest. Dansade gjorde vi såklart, tills fötterna blödde bokstavligen. Tillslut kasstade tjejerna iväg klackarna så att vi kunde dansa vidare.
Jag och min stiliga baldejt, Eric.
Tillslut kom dagen man längtat efter under dessa tre år, STUDENTEN!
 
Studentdagen passerade alldelles för snabbt. Hem och vila en dag innan jag satte mig på planet mot nya äventyr och staden som aldrig sover. Jag och min Calle njöt av livet medan vi traskade runt på New Yorks gator. Åh saknar verkligen staden och denna resan. Jag tänkte göra mer inlägg om detta senare för er som är nyfikna!
 
 
Resten av sommaren gick åt till mycket jobb, men även andra roligheter som summer on festival och en tripp till Stockholm för att kolla på Beyoncé. Som nybliven student smög sig "jaha, nu då?"- känslan fram under sommarens slut. Jag sökte jobb och vips en vecka senare åkte jag på kurs där jag träffade många roliga människor. Sedan dess har jag jobbat fulltid med skolfotografi åt Vironmedia/Photomic vilket har varit otroligt kul! Jag har lärt mig massor! Jag fick också äran att fotografera mitt första bröllop.
 
Under tiden jag reste runt till olika skolor och förskolor som fotograf upptäckte jag att det var roligt att jobba med barn, så när heltidsanställningen övergick till timmar och mindre jobb ringde jag en av skolorna jag fotograferat på. Napp fick jag och nu kombinerar jag vikariejobb med fotojobb.Här är jag idag, men om en månad lämnar jag Sverige igen för ännu ett nytt äventyr.