2017-03-28 / 14:17:31
INSTAGRAM

Det senaste dagarna har jag haft dåligt internet/inget internet alls. Det fungerar tyvärr inte att ladda upp bilder här på bloggen. På instagram är det dock inte lika stora filer så där fungerar det bättre. Om ni vill följa med på min resa kan ni kolla in där istället: lovisasolkvint.


Hörs snart igen! 


2017-03-20 / 15:25:46
YOGA WEEK

Charmig väg till yogasalen.


Nu är yogaveckan slut och vi lämnar Canggu imorgon mot nya äventyr! Som jag skrev tidigare har vi tränat yoga två gånger om dagen hela veckan. Grymt jobbigt, men kul! Pranava yoga heter stället, tips! Alla lärare är superduktiga och stället är otroligt mysigt. Man har utsikt över risfälten när man tränar. Vi hann med att testa ett annat ställe också som jag inte alls rekommenderar om jag ska vara ärlig. Tror inte det kan bli så mycket bättre än Pranava faktiskt! 


2017-03-19 / 13:37:53
CATCH THE WAVES

Surf, yoga, relax. Så ser dagarna ut på Bali. Ja ni förstår ju, man lever i sin egna lilla bubbla här borta. Idag blev det även lite extra lyx med en ansiktsbehandling. Det första Calle sa när jag kom tillbaka "oj vad du ser len ut" haha! Huden blev verkligen babylen. Helt klart värt för 46 kr. 


2017-03-18 / 14:30:47
BACK IN BALI

Wiho, tillbaka på Bali! Efter Australien hade vi inga planer så vi bestämde oss för att åka tillbaka. Planen var att göra vårat egna "yoga retreat". Hittills har vi tränat yoga två gånger om dagen sedan vi kom hit tisdag kväll. Känner redan mycket skillnad i kroppen. Välbehövligt. 


2017-03-12 / 13:14:24
HELLO MELBOURNE!

Hej från Melbourne! 


Vi landade igår ikväll. Idag har både jag och Calle varit rätt trötta och sega om vi ska vara ärliga. Efter sovmorgon, en sväng till affären och brunch kom vi inte iväg från boendet förrän vid tretiden. Efter det strosade vi bara runt på stan ett tag. Härlig dag ändå. Dags att sova. Imorgon blir det lite mer fart! Puss. 


2017-03-11 / 14:13:24
Creative minds

Där jag trivs bäst, bakom kameran. 


Idag har vi lekt med ljuset och färgerna genom linsen. Sen var det dags att lämna Sydney för att flyga till Melbourne. Nu har vi precis landat. En rolig grej: Vi blev uppropade på final call haha... Vi var tydligen på fel gate. Fick lite smått panik när man hörde sitt namn i högtalarna. Vi båda flög upp från stolarna och sprang så fort vi kunde. Vi sprang nästan förbi rätt gate också om det inte vore för att personalen ropade efter oss, haha! Som det kan gå! 


2017-03-08 / 01:51:08
SNAPSHOTS FROM BRISBANE

Brisbane! En mycket fin stad. Under de två dagarna här tog vi båten till city och bara gick runt, mysigt. Tog en kaffe på en uteservering, en kort visit på ett museum, åt sallad på en bänk medan vi kollade på alla människor runt om kring och kollade tv i lägenheten. Myskvällar framför en film är en av de enkla sakerna man saknar ibland. 

Sydney är nästa destination. Sitter på flygplatsen nu. Ses snart!


2017-03-05 / 14:20:29
BYRON BAY

Framme i Byron Bay! Har hört så mycket gott om det här stället. Kul att vara här till slut. Kändes så långt fram i tiden nyss. Dagarna flyger förbi. 


Vi bokade nyss flygbiljetter till Sydney också. Efter det fortsätter vi ner till Melbourne som det ser ut nu. Livet i en väska. 


2017-03-03 / 03:05:23
ROAD TRIPPIN'

En månad i bilen är avklarad. Från Cairns upp till Port Douglas enda ner till Brisbane. ✔️ Ni anar inte hur underbart det var att sova i en riktig säng igen!!! Vi hyrde en mysig lägenhet i Brisbane via Air bnb. Så många bra ställen vi har bott på tack vare den sidan. Mycket bättre än hotell om ni frågar mig. 


Trots lyckan att slippa bo i en bil så kommer jag nog sakna friheten. Köra runt på Australiens häftiga vägar med Ed Sheeran strömmande genom högtalarna (vi köpte en cd p.g.a landets dåliga radio). Oftast jag med Google Maps i högsta hugg och Calle bakom ratten. Funkar bäst så. En av de bästa månaderna i mitt liv skulle jag nog våga påstå.